Zo 26 april Open dag Watersportcentrum Sloterplas

Iedereen, van jong tot oud, gevorderd of beginner, is zondag 26 april 2015 van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom aan de Christoffel Plantijngracht 4 voor een middag vol sport, spel en feest.

Op deze dag is het mogelijk om onder begeleiding van een instructeur een rondje over de Sloterplas varen in een Valk zeilboot of een snelle Laser Vago zeilboot. De kleintjes kunnen terecht in een Optimist. Liever in een kano de plas verkennen? Probeer dan onze canadese kano´s. Wat je ook wilt, de medewerkers van het Watersportcentrum doen er alles aan om jouw dag tot een groot succes te maken!

De hele middag kan je op het Watersportcentrum terecht voor informatie over het cursusaanbod en onze andere activiteiten. Je krijgt op de open dag alle informatie van de medewerkers van het Watersportcentrum. Individuele cursisten maar ook bedrijven kunnen zeil- of windsurfles krijgen op de schitterende locatie midden in Amsterdam West. Dus zeilen of windsurfen op nog geen 20 minuten van de binnenstad? Kom naar de open dag op zondag 26 april 2015!

Het Watersportcentrum ligt achter het Colenbranderhof in het verlengde van de Comeniusstraat. 5 minuten lopen van het Bluebanddorp dus!

Voor meer informatie kan je naar de website: http://www.wscsloterplas.nl/
Print onderstaande flyer uit en krijg een gratis kop koffie.

 

2015 A6 flyer opendag sloterplas